Mi okozhatja ezt a hibát?
Van egy viszonylag fiatal laptopom, amit általában hálózatról használok, szóval akkuról ritkán.
Hétvégente nincs használatban, hanem kihúzom a tápkábelt, és úgy hagyom. Hétfőn mikor bekapcsolom a gépet 0-ra van merülve, úgy, hogy előtte végig töltőn volt. MI merítheti le?
Az egeret (világít) ki szoktam húzni, illetve van alatta egy ventilátor, azt is.
Egyedül a net kábel és esetleg a fejhallgató marad beudgva. Ezek meríthetik le totál 0-ra hétvége alatt? Baromi idegesítő, mert néha gyorsan kellene a gép, de be sem kapcsol, mert 0%-on áll az akku...
Működés közben is gyorsan lemerül? Simán lehet, hogy tönkrement az akku
Nem púpos?
A modernebb laptopoknál már nem lehet kivenni az aksit.
Ezeket beállítottad a energiabeállításban? [link]
Az én laptopomban pl. az USB3 portban se lehet benne hagyni semmit, mert kikapcsol állapotban is van benne áram. Ha pl. töltöm a telefonomat és töltés közben kikapcsolom a gépet kikapcsolt állapotban is tovább tölti.
#6 vagyok
Az asztali alaplapomnál is ugyanez van. Kikapcsolás után is van áram az USB portokban. [link]
A laptopomnál csak az USB3 portnál van ez.
Tudom, nekem is az volt korábban a probléma, hogy az USB-k áram alatt maradtak, ezért világított az egér. De ezt megoldottam és mint írtam ki is húzok mindenféle eszközt a gépből.
Amúgy beépített akkuja van szóval kivenni elég nehézkes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!