Milyen cput ajánlanátok ebben az esetben?
Hello gépépítésben vagyok még csak most kezdtem el de szerencsém volt és sikerült viszonylag jó áron behúzni egy rtx 3080at. Az alaplap is megvan ami egy asus PRIME H510M-E. Már csak azt nem tudom milyen gpu menjen bele.
Írnátok javalatokat?
A 11900T valóban jó vétel lehet, mert még kikapcsolt Tau Time Limit mellett sem eszik sokat, a PL2-je csak 115W, ez sokkal kevesebb mint a 11600 154Wattos PL2-je.
Ami gond a 11900T-vel, hogy a legolcsóbb ajánlat az árukeresőn 271 000Ft-ba kerül. 270 000-ből már kijön egy 13700KF + egy alaplap vagy egy 13600KF+alaplap+memória :D
Tehát technikailag, ha kikapcsolható a TTL ( asszem az Asus lapoknál ez kikapcsolható) akkor baromi jó a 11900T csak anyagilag nem igazán éri meg :D :D
Alaplapot dobd vissza. Egy 3080 mellé erősebb proci kell, nem centizgetném az alaplapon. Ezt nagyon jól kitárgyalták itt a többiek... egyszerűen problémás így
12400F + B660 D4 hűtőbordákkal
Lehet drágább, de ez vinni fogja rendesen. Illetve lesz lehetőséged előrelépni 13 gen 8P magra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!