32GB ramnak van bármi értelme ha csak játszok és internetezek?
2022. nov. 2. 11:45
1/6 anonim válasza:
Nincs, a legtöbbb játék elfut 16-ban is. 32 nagyon intenzív grafikus munkához, vagty nagyon komoly tervezésekhez szokott kelleni.
2/6 anonim válasza:
Van már néhány játék ami 16GB fölé tudja tolni a RAM használatot, ott már jól jön a következő lépcső ( a 32GB). Általában véve úgy 98%-ban elég a 16GB.
3/6 anonim válasza:
Van. Főleg ha egyszerre a kettőt. Nem egy játéknál figyeltem meg hogy 18 20 gigát is használ a gépem mindennel együtt.
Minimum FPS számok megköszönik a 32 gigát hidd el. Kisebbek lesznek a bezuhanások
4/6 anonim válasza:
Attól függ mivel játszol + minden más hardvereelem is olyan, ami alkalmassá teszi a gépet arra, hogy olyan játékot futtasson, ami 32 gigát igényel
5/6 anonim válasza:
Én eddig egyetlen egy darab játéknál tudtam olyan memóriahasználatot generálni, amihez indokolt volt a 32GB, de az a játék szét volt modolva és egy összetett szimulációs játék.
Így nemhogy netezéshez, még játékhoz vagy könnyebb munkaállomáshoz sem szükséges ma a 32GB.
6/6 anonim válasza:
4K-n vagy 8K-n játszol? Akkor igen. Ha nem, akkor pénzkidobás. Gondolom NVME ssd-d van, ha kicsit kellene is gyorsítótárazni akkor sem észre venni ha a swap fájlba ide-oda menti. Mostani SSD-k 3000MB/s és felettiek, régen ilyen sebességűek voltak a DDR2 ramok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!