Jamesz818181 kérdése:
Miért nem látja a lemezkezelő a HDD-t?
Figyelt kérdés
Üdv! Amikor bekapcsolom a gépet látszódik a 2TB-os HDD de a lemezkezelőben nem látom és sehol máshhol. Beállítottam hogy az üres meghajtók is láthatóak legyenek de így se látni és egész idáig működött semmi baja nem volt a meghajtó felpörög szóval üzemel és hát a BIOS is látja. Azóta nem működik mióta beírtam a keresőbe hogy aSpeciális rendszerindítás ott újraindítottam nem állítottam semmit elvileg és azóta eltűnt a D meghajtó Kérem segítsenek!2022. nov. 1. 20:12
1/7 anonim válasza:
"lemezkezelőben ... beállítottam hogy az üres meghajtók is láthatóak legyenek"
Nincs ilyen beállítás a lemezkezelőben... :)
2/7 anonim válasza:
Elszállt a filerendszer
Recovery program ha szerencséd van, segít, ha nem, akkor oda minden ami rajta volt.
3/7 anonim válasza:
Mert tárolóhelynek választottad be.
5/7 anonim válasza:
"Amikor bekapcsolom a gépet látszódik a 2TB-os HDD"
Mutasd hol?
"lemezkezelőben nem látom ... Beállítottam hogy az üres meghajtók is láthatóak legyenek"
Mutasd hol?
"Speciális rendszerindítás"
Ott mit variáltál?
6/7 anonim válasza:
Go to #3
Vedd ki a tárolóhelyek közül.
És/vagy telepítsd az IRST/VMD drivert.
7/7 anonim válasza:
Most nézem hogy a fél terás SSD-t rátükrözted a 2TB HDD-re.. =8()
Háát ezért nem látszik.
Kapcsolj ki biosban minden raidot. Csak ahci legyen. A hálózati bootot is tiltsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!