Asd4ever159 kérdése:
A lemezkezelő nem látja a 4 TB-os HDD-met. Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Ma vásároltam másodlagos tárolónak egy Western Digital Blue 4 TB-os merevlemezt, viszont a lemezkezelőben ez a HDD nem jön fel, mint megformázható egység. Telepítettem aida64-et, HDD Sentinel-t, ezek a programok mind látják a merevlemezt, szóval a csatlakoztatással nem lehet gond. Szeretném megformázni a HDD-t, de mivel tárolónak kellene, nem szeretnék rá Windows-t telepíteni. Tudna valaki segíteni? Mi lehet a gond? Rendszerem: i7 7700k ASUS Z270 16 GB RAM Win10 64bit.#lemezkezelő #4 TB HDD
2017. dec. 1. 20:36
1/4 anonim válasza:
Szia, ez talán segíthet :) nekem is hasonló problémám volt. https://www.youtube.com/watch?v=PsWoaVZtdkw
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a vidit, de mint írtam is, nem látom a lemezkezelőben a HDD-t, amit pedig te mutatsz, az pontosan a lemezkezelős megoldás.
2017. dec. 1. 21:10
3/4 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva. A megoldást azért megírom, hátha valaki beleesik ebbe a hibába. Nos. Töltéstek le az AOMEI Partition Assistant Standard Edition 6.6 nevezetű programot. Az egész teljesen ingyenes ráadásul magyar nyelvű. Ott fogjátok látni a 4 TB-nál nagyobb méretű HDD-teket, ha esetleg ugyan úgy nem látná alap esetben a win10 mint nálam. Végül meg kell formázni, vagy partíciót létrehozni és a bal felső sarokban az érvényesít gombra kattintani, megvárni míg megcsinálja és kész is.
2017. dec. 1. 21:22
4/4 anonim válasza:
Oké, csakhogy ezt a lemezkezelőnek is látnia kéne. Reméljük nem lesz vele gondod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!