WD 2 TB-os külső HDD-nél ez baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Idén júniusban vettem egy 2 TB-os külső HDD-t, egészen pontosan egy WD20SDRW-11VUUS1 típusút. Nem volt sokat használva, mindössze 22 órát ment eddig. Másfél-2 hónappal ezelőtt használtam legutoljára, azonban a mai nap újabb filmeket másoltam rá, és egy érdekes dologra lettem figyelmes, amint elkezdtem rá másolni. Ilyen halk "cincogó" hangokat adott ki néha, valamint a másolási sebesség is lassabb volt, mint amilyen szokott (a stabil 28000 KB/sec helyett ingadozó 14000-25000 KB/sec). Kb. negyed óra után már ment minden a régi kerékvágásban, semmi fura hang, semmi lassabb másolás. Minden rámásolt adatot olvas szépen, a Hard Disk Sentinel program szerint 100%-os a Teljesítmény is, és a Kondíció is. De akkor mi lehetett ez? Van-e okom félni? Ez normális jelenség a külső HDD-knél? Köszi!2022. okt. 31. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!