A processzor és az alaplap kompatibilis lesz 2x8gb ddr3 rammal?
El kell felejtenem ezt a fórumot mert úgy tapasztalom, hogy itt a válaszadóknak a 95%-a szellemi fogyatékos.
Már csak te hiányoztál a gyagyás válaszoddal. Ez a 7.gen. proci is kezeli a DDR3-as memóriákat.
Ez az Intel 7.Generációs i7-7700 Processzor csak a DDR3-as és a DDR4-es RAM-ot támogatja. A DDR5-höz már semmi köze nincs.
Mivel neki DDR3-as alaplapja van nem tehet bele más RAM-ot.
#11: Pontosabban DDR3L szerepel az Intel oldalán nem sima DDR3. Persze ha eléri hogy a DDR3 is 1,35 volton üzemeljen, akkor elvileg nincs gond.
#7 Így igaz, bizony valóban nem értenek hozzá az itt válaszolók. Mert azt én is látom, hogy a lap ddr3 ramokat fogad. Viszont azért írtam ki a kérdést mert nem tudtam, hogy Kaby Lake procikat is lehet e ddr3 ram mellé tenni vagy csak Sky Lakekat?
Meg, hogy a H170-be lehet e tenni Kaby Lake procikat. Mivel ez egy Skylake lap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!