Ez a vga megéri ha új vgat akarok?
Egy Radeon R7 450 2gb kártyát váltok le. Mert ez már sajnos arra nem képes minden játéknál, hogy 768p-ben tudja tartani nagyjából a 30 fpst. Példának Cyberpunk csak azóta játszható mióta betették ezt a Fidelity cuccot. Akkor is csak szigorúan ballanced vagy quality beállítás mellett. És szigorúan 720 vagy 768p mellett. 2X elsimítással, hogy ne legyen annyira csúnya. A Battlefield 2042 meg egyenes akad.
Gondolom a gépemmel kompatibilis lesz az új kari.
Intel Core I7 970 4295MHz
12gb 800mhz ddr3 ram
LC-Power GP4 460W Gold
Nagyon felejtős. Egy használt 1050ti való ebbe a gépbe.
Bár legjobb lenne erre már nem költeni egy fillért sem.
#5 Akkor ez azt jelenti, hogy még gyengébben fog teljesíteni mint 3.0 alatt. Mert halottam ez a PCIe dolgot a 6400-ról. De azt hittem pcie 3.0 alatt már nem áll fent a veszély. És úgy tudtam, hogy úgyis csak max ilyen 15% fpst veszítünk el. Akkor vajon ez a kártya pcie 1 vagy 2 alatt mslyik kártya szintjén lehet? :D
Nem akartam használtat venni pláne a korábbi bányász láz miatt. De talán ezt megvehetném már csak a dlss és a 8gb ram miatt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!