Ryzen 7 3700X processzort érdemes lehet pl egy Intel i5-12400F -re lecserélni?
10/
Most azon agyalok csinálok egy tényleges bios resetet nem úgy mint mikor biost frissítettem meg lehet törlöm az usb portokat windows alatt elméletileg akkor automatikusan újra rakja magát.
Szerintem ha már Intel akkor a 12600 és felette lévő procik érnék meg. Mert az az I5 is már 6+4 magos 16 szállas proci. Az I7, I9 variánsokban még több mag és száll van. Ddr5-el sem lennél sokkal előrébb mert 2-3%-al jobb a teljesítmény csak. És drága.
Szerintem ha muszály akkor AM4 platformon belül vennék egy zen 3-mas procit.
Ryzen 5 5600X-et már tudsz venni 80-ért. Az a processzor nagyon el lett találva. Bár az egész széria. De tudja hozni a lépést még a 12600, 12600K-val is van ahol gyorsabb is. Vagy kicsit drágábban ott a Ryzen 7 5700X 110-ért, az is nagyon jó vétel. Munkában agyon veri az intelt.
10/
Lehet kezdek rájönni mi lehet a gondja a hangkártyának
12/
Nem tudom lesz e a dolgokból valami de még a ryzen 7 5700X-et nézegettem ha esetleg amd maradna
13/
Mert bios frissítés előtt cmos clear kell?A bios frissítés egyszer restelt ez sem lenne elég?Anno mse resteltem még üttel ezelőtti biosnál tavaly még sem volt semmi gond.
18/
Holnap csinálok is egy fullos restet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!