Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes az i5 9600KF-t lecseré...

Érdemes az i5 9600KF-t lecserélni i7 9700K-ra?

Figyelt kérdés

Játékra van egy gamer PC-m.

9600KF

16GB RAM

RTX 2070 Super.

A kérdésem az, hogy i7 9700K-ra érdemes lecserélnem? Megéri? Lenne nagy változás?

2020. júl. 18. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Hardvert akkor éri meg cserélni, amikor legalább 35-55%-os teljesítmény növekedést érsz el.

Rápillantva 50ezer az ár különbség. Szerintem ne cseréld, csak ha sok pénzed van.

Itt van egy videó, döntsd el ér e pár FPS neked annyit:

https://www.youtube.com/watch?v=BYzH5VTo8G0

2020. júl. 18. 13:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyik modern proci között sincs nagy változás játékokban ha legalább 6 mag megvan. A minimumok érezhetően jobbak azonos órajelen is, de ennyi, hogy időnként 77 vagy 95 re esik le szerintem olyan mindegy amikor az átlag 100 felett van mindkettővel - de itt már nem is az a kérdés igazából hogy megéri-e, a számok szerint egyértelműen nem, de a felső kategória nem is azért létezik.
2020. júl. 18. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Ha a jövőben vmi csoda folytán lejjebb menne a használt I9 9900 ára az érhetné meg akkor már valszeg több játék profitálna a 8 mag 16 szálból. Az I7 8 mag 8 szál így akkora ugrás jelenleg nem lenne a 6 mag 6 szálas I5 után
2020. júl. 18. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!