Olyan egér, ami hosszú ideig bírja kopás nélkül?
Tudtok olyan egeret ajánlani, ami hosszú ideig bírja kopás nélkül?
Az a baj, hogy 1-2 évig bírja az összes egér, mert elkezd róluk lekopni az a soft touch réteg, amivel a kemény műanyag be van vonva. Teljesen mindegy, hogy olcsó vagy drága egeret veszek, még márka sem számít, vagy oldalt, vagy a tenyér résznél mindegyik lekopik, és ez engem zavar (ronda is mert kifényesedig, és a tapintása is irritál)
Talán 2010-ben vettem még az akkor összerakott első gamer gépemhez egy Microsoft Sidewinder X3 egeret. Használtam nagyon sokat, főleg játékra, vagy 3-4 éven keresztül, aztán elraktam 1-2 évre mert kaptam egy Razer egeret. Az a Razer annyit is bírt, úgyhogy megint elővettem az X3-at és egészen 2019-ig megint azt használtam, utána lett egy Steelseries Sensei RAW egerem és az X3 továbbra is hibátlanul el van rakva a szekrénybe. Kétszer kellett szétszedni és kitisztítani a görgőt mert a kosz miatt beragadt, ezen kívül karcokon kívül a mai napig hibátlan.
A Steelseries Sensei RAW egerem is már 3 éve megvan és még teljesen újszerű.
Esetleg nem hasznalsz te napiszinten valami krémet vagy erősen izzad a kezed?
A 12+ eves egeremen sincs olyan szintu kolas hogy zavarni tzdjon.
Az nem kopás, hanem pont fordítva.
A sok kosz, ételmaradék, vaj, zsír, por van ráragadva az egér külsejére ami még ragacsos is. 😆
7. Nem, nem erre gondolok. A kemény műanyagon van egy gumiszerű réteg, hogy puhább legyen az egér tapintása, vagy hogy legyen valamilyen textúrája. Nem csak egereken van ez, szinte minden műanyag cuccon, pl. autóban is az ajtó fogantyúkon, de billentyűzeteken is (a space gomb alatt szokott pl. gyakran lekopni mert ott éri sokat az ember tenyere).
Az a baj, hogy sajnálok lecsérlni egy teljesen jól működő egeret 2 évente, csak mert elkopok, és ezért kellene valami strapabíróbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!