Nem lett picit meleg a 13900?
Most lestem tesztet:
Nem meredekek azok a 100 fok fölötti értékek? Egyáltalán ebben a prociban hova lett állítva a hővédelem hogy 117 fokon is üzemel?
Ha ez komoly akkor gyönyörű lesz ez a processzor generáció is. És most még legalább a Ryzen is ilyen meg a lap is jó drága hozzá. :D
117 fok, még a 11900K vagy anno az FX 9590 nem volt ilyen.
Nem találok szavakat, hova halad a pc-ipar. Milliós túlárazott szutyok videókártyák meg brutálisan melegedő / energiaigényű procik
Zen 4-et vártam nagyon, erre akartam most fejleszteni de nem éri meg. Úgy tűnik az intel rákontrázott hülyeségben az amd-re...
DE legalább jönnek a jobbnál-jobb AAA kategóriás játékok amire érdemes több milliós gépeket fejleszteni... ja, nem
Fogyasztani is tud szépen alapból " csak " 280w, de ha el van engedve majdnem 400w... Jó amúgy sem reális, hogy olyan gondom legyen, hogy mivel hűtsem le / etessem, mert nem épp filléres proci lesz, de azért már tényleg kezd elmenni komikus szintre ez a dolog, mikor minden az energiatakarékosságról szól a mai világban erre a fejlesztés szinte abból áll, hogy több kakaót a dolgoknak aztán hajrá. :(
az ilyen mesterséges túltolás... aki az utolsó cseppet is ki akarja sajtolni belőle, megteheti. Erről szól a dolog. Amíg tudod hűteni, addig megy. Szerintem ez egy nagy pozitívum
Ha viszont lejjebb veszed a fogyasztást, akkor már jóval szebb a kép
Nagyon jó az FPS/W arány, ha észszerű keretek közé korlátozod a fogyasztást. Csak nyilván ez a proci nem erre való, hanem arra, hogy kisajtold belőle a maximumot. Az emberek 99,99%-ának erre nincs szüksége. Még szerencse, hogy lehet majd mást is kapni, és nem kell ilyen feleslegesen drága procit vennie mindenkinek... 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!