Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitol indulhat ujra folyton a...

Mitol indulhat ujra folyton a szamitogep?

Figyelt kérdés
1 honapja lattam, hogy 100 fokon fut a proci, kitakaritottam, pasztaztam, vettem uj ventillatort es 40-50 fok fole nem ment, nem is indult ujra hetekig. Most ujbol a semmibol, van amikor alvo uzemmodba is ujraindul. Ramra gyanakszok, 4 gb es tobb eves mar.

2022. okt. 20. 11:30
 1/1 anonim ***** válasza:
A memóriát valóban érdemes lenne tesztelni, memtest vagy a beépített Windows Memória Diagnosztika, esetleg a gyártó saját tesztje is megteszi. Tápellátási probléma is tud furcsa dolgokat művelni. Ezen kívül ellenőrizd az Eseménynaplót az újraindulás időpontja körül, ott valószínűleg találsz használható információt, hibakódot, stb. Újraindulást kb bármi tud okozni, több infó kellene a pontosabb beazonosításhoz.
2022. okt. 20. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!