Mi a kulonbseg a 2 lap kozott?
Figyelt kérdés
MSI MPG B550 GAMING PLUS
Alaplap MSI MAG B550 TOMAHAWK
2022. okt. 17. 13:04
1/16 anonim válasza:
3/16 A kérdező kommentje:
Az MPG B550hez 46 ezer Ft-ert jutottam hozza az Alza.hu-rol 2 ev garival. Igy melyik eri meg jobban ?
2022. okt. 17. 14:12
5/16 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
Ha nem írod azt a 46k-t akkor nem ugrik ez be. Most akkor hol is tartunk már lap cseréknél?
6/16 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy MSI b450 VDH max lapom van. Ezt szeretnem lecserelni az MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra mivel ehez olcson hozajutottam bolti garival.
2022. okt. 17. 14:31
7/16 anonim válasza:
De ha már emgvan a lap akkor nem mindegy hogy a Tomahawk milyen?
8/16 A kérdező kommentje:
De holnap hozza a futar. Es van 14 napos elalladi jogom. Ezert erdeklodom. Nincs meg a kezemben. Miert nem lehet segiteni ugy az embernek, hogy ne kelljen magyarazkodnia? Olyan sok kerdesem lenne amire nem talalok valaszt a googleban, sem a yt-n es mar lassan felek foltenni mert hulyenek neznek... Pl a pbo-rol is tettem fol egy kerdest, hogy miert van az, hogy a codban fps droppok vannak Kar 25 fpsre beesik pbo nelkul. Pbo val meg stabil 100+. De ez csak a Vanguard es az mw2 beta. Warzoneban pbo nelkul is 100+. Ha nem lennenek kerdeseim nem farasztanek senkit. Nem viccbol teszem fel ezeket a kerdeseket. Ahol meg elek a szamitogepes szaki annyit tud mint en.. Itt tudok tajekozodni.
2022. okt. 17. 14:46
9/16 A kérdező kommentje:
Tegnapi kerdesemnel is elmondtam, hogy meg nem kaptam kezhez a lapot. A futarnal van.
2022. okt. 17. 14:48
10/16 anonim válasza:
Akkor azt írd, hogy még csak rendelés alatt van, az szerintem logikus ha nem értettük, hogy ha most volt cserélve akkor miért ismét csere, mert az nem derült ki hogy nincs ott még a lap.
Amúgy meg inkább egy erősebb hűtés kéne a procira akkor ha enynire melegszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!