Ha van m.2 slot a laptopomban, akkoe mindegy, hogy milyen sebességűt veszek?
Van egy kissé régebbi laptopom ( hp pavilion x360 convertible (14-ba0xx))
Szeretnék bele egy m.2 ssd-t( [link] ) venni, csak azt nem tudom, számít-e a gép kora? "Bírná-e" az 5000mb/s olvasási sebességet? (Mi az a pci-e 4.0 gen. Az ssd-nél?😅)
Az is elég, ha annyit írtok, hogy "vegyed nyugodtan", vagy "ne vedd meg, nem tudja kihasználni"
Köszi a válaszokat, pacsi
Szuper.
Most amúgy nem beszélünk egy orbitálisan nagy tételről. Felismerni fel fogja a pcie 4.0-t is, nem? Használni is tudom majd, a legrosszabb esetben csak nem pörög max sebességen, nem?
Max ha építek egy pc-t akkor lesz egy jó kis ssd-m :D
Értem. Fasza, ma este akkor kinyitom megint, mert a feliratot nem néztem, úgy megörültem, hogy van benne.
Ez alapján akkor gondolom nem lehet eldönteni
Elfelejtettem említeni, hogy az alsó kép egy SATA adapterhez készült, tehát ne vedd figyelembe a pipa és kereszt jelzéseket.
A képen egy B+M kiosztású SATA M.2 SSD van, ebből számomra nem derül ki, hogy milyen a foglalat, és miket támogat. Azzal is összehasonlítottam, amit venni készülsz. Amint látod, lehet "ütköző" a bal és jobb oldalon. Ha a bal oldalon van, nem fog belemenni.
Igen, megnéztem én is, hogy amit venni készültem az teljesen tuti, hogy bele se megy, tehát azr offolom.
Nagyon köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!