Szerintetek ez a laptop ideális lenne számomra?
Szoktam játszani régebbi játékokkal, most egy olyan laptopom van, amiben egy 840m vga van. Ez tavaszig teljesen tökéletes volt, de amióta új texturát kapott a kedvenc játékom egy frissítés során, azóta laggol.
Szóval ezt néztem [link] .
Persze szívesen vennék egy jobb laptopot, de amiben 3050 vga van, az minimum 110 ezerrel drágább, és ha 8 giga helyett 16-ot akarok, akkor még sokkal inkább drágább. A 8 giga pár év múlva nem lesz kevés?
Az is szempont, hogy a vállalkozásban 200 ezer forint a maximális keret laptopra, szóval gyakorlatilag a linkelt laptopnak csak a nettóját kell kifizetni. Persze szívesen kipróbálnék komolyabb játékokat, de talán ez a laptop is jó lesz 1-2 évig, aztán addigra úgyis sokkal olcsóbbak leszenek a laptopok, vagy erre nem igazán van esély?
Ez a laptop egy hulladék az árához képest.
Viszont SAJNOS csak ilyet kapni nálunk ezért a pénzért.
Egy 2 magos i3 nem a jövőben, már most is kevés ha netezésen és filmezésen kívül mást is akar csinálni az ember.
Az MX450 még úgy ahogy eldöcög 1080p medium felbontás mellett régebbi címeken, viszont a CPU az borzalmasan lassú lesz.
Okés lehet. Amúgy az MX450 az egy gyengített 1650 GPU, tehát minimál játékra tökéletes, még az ilyen gta v, csgo, sims, stb... is szépen megyeget vele.
Youtube-on találsz teszteket.
Amivel egyetértek a többiekkel, hogy a 2 magos proci kerülendő lenne. Alternatívát most hirtelen nem találtam, mert pl van 200-ért 1135G7 procis gép, de csak MX350-nel, ami ha csak a játékot nézzük, akkor visszalépés, mert a gpu jobban számít...
Illetve lehet akár 4GB RAM-os is a gép, elég egyszerű bővíteni őket, ráadásul a memóriák használtan sokkal jobb áron vannak, és mivel megbízható alkatrészek, ezért egy memtest után bátran ajánlható a használt ram vásárlása.
Várj a Black Friday akciókra. 4 éve én is valahogy ilyenkor kezdtem el nézelődni laptopokat, így konkrétan láttam, hogyan változik az áruk. Végül egy 310 ezres laptopot 280 ezerért vettem meg. Egyébként egy Acer Nitro 5-ről van szó, (AN515-51-77GV). Idén lett bővítve 16 GB RAM-ra meg tetettem bele 1 TB-os SSD-t.
Én várnék pár hetet a Black Friday-ig, hátba beesik a kereted alá egy olyan, ami jobb de most nem engedheted meg magadnak. Végső esetben meg lehet ezt a laptopot olcsóbban húzod be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!