Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Webshop ahol Notebook-megrende...

Webshop ahol Notebook-megrendeléskor azonnali memóriabővítést tudok kérni?

Figyelt kérdés
Van olyan webshop, ahol a kinézett notebook megrendelésekor azonnal tudok "memóriabővítési opciót" kérni és azt bejelölve, a bővítéssel növelt árat fizetve megkapni a gépet?

2022. okt. 7. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ez sok helyen belefér, leírják a honlapjukon...
2022. okt. 7. 12:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Belinkelnéd azt, ahol leírták?

Én olyan hellyel találkoztam, ahol nem írták le, e-mail-ben rákérdeztem, közölték: kész gépeket adnak el, nem nyúlnak bele memóriabővítés céljából sem.

2022. okt. 7. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ez tudtommal úgy néz ki, hogy leveszed a hátlapot/fedőlemezt, a megadott helyre becsúsztatod a memóriát, és kész, elrontani csak akkor tudnád, ha erősen feszegetnéd. Videókat is találsz bőven. Nem minden notebook memóriája bővíthető amúgy.

2022. okt. 7. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:
A MySoft-nál a gép adatlapján alul látni a bővítési opciókat és az árukat is. Amelyiket kiválasztod, azt az árat fizeted majd.
2022. okt. 7. 13:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Ahol megkérdeztem, ott azt mondták: az ilyen jellegű beavatkozás garanciaidőn belül is garanciavesztéssel jár, ezért nem nyúlnak bele és kész gépeket árulnak, tehát bővítésre nincs lehetőség.

Az ajánlott helynek örülök.

2022. okt. 7. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!