Laptop vásárlás előtt állok. Lehet bővíteni a mai laptopok tárhelyét hdd-vel?
A mostani gépemben még volt optikai meghajtó. Na az pont jó volt arra, hogy ki lehessen szedni, és rakni a helyére egy HDD-t.
Viszont szeretném lecserélni a gépet egy újabbra, amiben már nincs dvd meghajtó. Van valami lehetőség a HDD behelyezésére valahogy, vagy marad a külsőleg csatlakoztatott lemez?
Asus gépet akarok, nem tudom pontosan a nevét, a Média 129-ért árulja, nincs rajta rendszer. A 240-es SSD elég a rendszernek, meg a progiknak, viszont egy egy terás SSD pluszba meg drága lenne egy egy terás HDD-hez képest az adatoknak.
A vélemények alapján ez is jónak számít és benne optikai meghajtó, amibe mehet a hdd:
Köszi, de 150000 a plafon sajnos!
Én is tudom, hogy az Intel I3 olyan amilyen, de sajnos meg kell húznom a nadrágszíjat kicsit.
Végül úgy döntöttem, hogy külső merevlemezt fogok használni.
Jobban belegondolva praktikusabb lesz, és más géphez is használhatom mindenféle szétszerelés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!