Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem indul a gépem, talán a...

Nem indul a gépem, talán a táp a felelős?

Figyelt kérdés
Amikor áram alá helyezem es a bekapcsoló gombal elindítom elkezd búgni, elindul benn minden. De 1-2 másodperc mulva le is áll utana szünet es par másodperc mulva ugyan ezt ismétli. És ezt csinálja csak. Mar kb egy hete van ez gondom vele de eleinte csak kicsit megráztam a gépet, megcsapdostam az oldalát miközben probálgatott elindulni aztan egyszercsak valamelyik indulásnál el is indult teljesen. Onnantól nincs semmi gond vele. Csak amikor elinditom. De mostmár egyre tobbet kell szerencsétlenkednem vele h elinduljon. Ismerősöm akit kérdeztem azt mondta a táppal van a gond. De a neten olvastam olyat is,h talán a kis kör elem a felelős a problémáért. Ti mit gondoltok és milyen megoldást javasoltok?

2022. okt. 1. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kábelek rendben?
2022. okt. 1. 18:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Itt inkább kontakthiba lesz valahol, ha táp lenne akkor se kép se hang állapot szokott lenni.

Hogy miután megcsapkodtad elindult ez is a kontakthibára tereli a gyanút, szóval mindent szépen át kell ellenőrizni még a memoriákat is.

2022. okt. 1. 18:33
 3/3 anonim ***** válasza:
74%

Ilyenkor nincs mese, szét kell szedni, átnézni, ha van rá mód akkor próbálgatni más alkatrészekkel, elvinni tesóhoz, haverhoz, szervízbe.

"kicsit megráztam a gépet, megcsapdostam az oldalát"

na ez a kemény, ugye tisztában vagy vele, ha van benne hagyományos vinyó, annak ezzel tuti odapasztál rendesen..

- a verés mindennek használ, még a porcelán edénynek is -

2022. okt. 1. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!