Egy Ryzen 7 3700X tényleg nem tud kihajtani Full HD felbontáson és alatta egy RTX 2070-es vgat?
Van egy 144Hz Full HD monitorom.
És találtam mellé egy jó gépet 265 ezer forintért.
2x8gb 2800mhz ram
SSD
Ryzen 7 3700X
A520 alaplap
White Shark Caprain 500W tápegység
Asus Rog Strix RTX 2070 8Gb
És legutóbb itt valaki azt írta, hogy ez a processzor nem fogja kisebb felbontáson kiszolgálni ezt a videokártyát. Elkezdte szidni a Ryzent, hogy így-úgy hiába R7 az egymagos teljesítménye gyenge és soha nem fog felérni egy nyolcadik generációs Intellel játékban és bottleneck lesz. És, hogy ne vegyem meg a gépet ha ilyen kis felbontáson akarok játszani. Nekem pedig a Ryzen 7 nevező arra biztatott pedig, hogy ezt a kártyát minden körülmény között kitud szolgálni. Tehát overkill lesz a vgahoz. De ezek szerint csalódnom kell?
Mivel eredetileg lemennék néhány játékban Full HD alá is néha. Szerintem 720p-re nem nagyon. De ilyen 900p-re. Azért mert nem arra szeretnék alapozni, hogy ultra beállítások és bekapcsolt RT mellett is meglegyen a 144+ fps. DLSS használat is szóba jöhet de csak addig ameddig a kép nagyon minimálisan romlik csak.
"egymagos teljesítménye gyenge és soha nem fog felérni egy nyolcadik generációs Intellel játékban és bottleneck lesz. "
8gen intelről váltottam 3700X-re, muhhahha :D
Az RTX2070-et sztem simán kihajtja a 3700X. E szerint is:
#4 Az gondolom valami Intel fanboy lehet!
Ebben a sima 2070 van de akkor azt meg végképp..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!