Miért van kevés FPS-em?
Sziasztok.
Az a problémám, hogy a Fortnite nem fut úgy, ahogy kellene. 60 fps-re fixáltam már az fps-t, de még így is ledroppol. Állítgattam játékon belül már mindent, néztem videókat, de ugyan az a probléma.
A gépem:
Alaplap: Asus Tuf Gamin B560M Plus
Proci: Intel Core i5 11600 2.80 ghz LGA-1200
Ram: Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
Ssd: Samsung 870 evo 1Tb
Vga: Asus Rog-Strix RX6600 Xt
Ház: Deepcol Matrex 55
Táp: Enermax Revolution 750W
Monitor: Aoc 24g2u 144hz
Mi lehet a gond? Minden tippet szívesen fogadok.
megj.: Az előző gépem egy jóval gyengébb darab volt, amiben egy 1050 ti pöfögött, de ott is sokkal jobban futott.
Kétfélét szoktak gyakran ajánlani: (ha majd lesz valaha új/erős kártyám, biztos ki fogom próbálni)
- ULPS kikapcsolása (Ultra Low Power State) - pl. Afterburner Általános beállításaiban, vagy keress rá "ulps disable"
- videokártya illesztőprogram újratelepítésa "Full install" helyett "Driver only" módban (DDU törlés után)
Köszi.
Újraraktam teljesen. Most High beállításokon a fix 60 fps-t hozza. Ha 144-re fixálom, akkor is 10mp-ként ledroppol és belaggol.
Kipróbálom az ajánlottakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!