Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tegyek ha a gépem bekapcso...

Mit tegyek ha a gépem bekapcsolás után csak fekete képernyőt mutat?

Figyelt kérdés
Amikor bekapcsolom az összes ventilátor elindul, de a képe marad fekete. Próbáltam már megtisztítani a rákot és más slotba tenni, resetelni a BIOS-t (bár ezt nem tudom hogy sikerült e végrehajtani), cseréltem már az alaplapot is de nem lett jobb. Már csak a tápra tudok gyanakodni. Lehetséges hogy az okozza?

2022. szept. 13. 20:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tudom hogy alap, de esetleg a kábelek rendben vannak? Másik monitorral is ugyanez történik? Én inkább errefelé kezdenék el keresgélni, cserélj kábelt vagy kérj kölcsön egy másik monitort hogy azzal ugyanez van-e
2022. szept. 13. 20:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem táp hiba, én is kábel/ monitor problémára gondolok vagy esetleg videó kártya. Alaplapiba se ad képet?
2022. szept. 13. 20:29
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen, minden oké a kábelekkel, elfelejtettem írni. Én is azzal kezdtem. Másik monitorral sem megy. Egyébként ha kihuzom a kábelt írja a monitorom hogy nincs bedugba sehova. Ha meg be van dugva akkor no signalt ír.
2022. szept. 13. 20:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Alaplapba sem ad
2022. szept. 13. 20:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha van integrált VGA akkor próbáld meg azzal hogy mit ad, vagy esetleg a saját videokártyádat rakd át másik gépbe hogy ott jó-e mielőtt bármit vennél, nehogy feleslegesen
2022. szept. 13. 20:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Esetleg a RAM-okat próbálgasd, szedd ki az összeset és próbáld neg egyesével hogy működik-e valamelyik, valamelyik slotban
2022. szept. 13. 20:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem a videokártyával van a gond és próbáltam a integráltat, ugyan úgy semmi...
2022. szept. 13. 20:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Gép akkor el sem indulna egyáltalán ha áramellátással lenne gond.
2022. szept. 13. 21:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem mi lehet a gond...Vigyem szervizbe?
2022. szept. 13. 22:02
 10/12 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb mindent egyenként tesztelni lenne a elgjobb de ez otthoni körülmények között macerás.
2022. szept. 13. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!