Ha olyan számítógéphez, melynek a képernyője háta a gépház (vagyis a képernyő bekapcsolása egyben a gépé is) HDMI kábelt kapcsolok, akkor mi lesz?
Tehááát. Adott esetben van egy olyan számítógép, amelynek csak a monitor része kellene, de ő egy számítógép egy-az-egyben. Nem tudom az ilyen kombinált készülékeknek mi a neve, lényeg, hogy monitort bekapcsolva a gép is kapcsol, mert közvetlenül a monitor háta a gépház.
Ha a laptopomat összekötöm hdmi kábellel a géphez, akkor mi történik?
Tudom úgy használni, mintha csak egy különálló monitorhoz kapcsoltam volna?
Szóval egy All-in-one PC HDMI kimenetét szeretnéd használni.
Ez a PC típusától függ. Az AIO gépek nagyrésze pl. rendelkezik HDMI bemenettel (Erre lenne szükséged.)
Viszont egyes típusokon csak HDMI kimenet található, ami arra szolgál, hogy az AIO kijelzőjét kiterjeszd / kivetítsd egy másik kijelzőre, vagy projektorra.
Ha le tudod írni a számítógép pontos típusát, akkor tudok további segítséget nyújtani.
*jav.:
Szóval egy All-in-one PC HDMI bemenetét szeretnéd használni.*
Úúúú, köszönöm. Hamarosan megtudom a számítógép pontos típusát. Egyenlőre csak azt tudtam, hogy egybe van a képernyő és gépház.
Azt se tudom biztosra, hogy van-e hdmi kimenetel.
Egyébként a laptopommal szeretném összekötni, olyan módon, hogy a laptop képernyője legyen kiterjesztve. Vagyis pl. a laptopom képernyőjét megosztom valakikkel videóhívásba, míg a másik kijelzőn (ami ez a AIO gép lenne) nézem az ők megosztott képernyőjét.
a hátulján kell lennie egy matricának. azon minden adat rajta van ami nekünk kell.
nem almás gép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!