Asus TUF GAMING Z690-PLUS D4 alaplapon hova kell a speaker-t csatlakoztatni?
Figyelt kérdés
A képre nagyítva alul látszanak a tüskék és a speaker felirat is, de nem tudom értelmezni hogy most melyik tüskékre kell csatlakoztatni a csipogót.
2022. szept. 12. 12:23
1/6 anonim válasza:
A lapod manuáljában mit olvastál?
3/6 A kérdező kommentje:
Igen ezt a manualt én is néztem, egyébként a 31. oldalon van.
Nekem egy olyan csipogóm van ami 2 tüskés mint egy jumper, az alaplap gyárija. Viszont a leírásban meg 4 helyet mutat.
Bepöttyöztem különböző színekkel, melyik kettőre csatlakoztassam? [link]
Bocs hogy ilyen fogyatékos vagyok, de nem akarok semmit sem elbaxni az alaplapon, mert rohadt drága volt 😁
2022. szept. 12. 13:08
4/6 anonim válasza:
A csipogón jelölve van, hogy melyik kábel micsoda...
5/6 Koplárovics Béci válasza:
A két szélső (sárga és zöld a képen). Ha nem szól (elrontani nem tudod az alaplapot ezzel), akkor a sárgát átrakod akár kékre, akár pirosra. De olyan speakerrel még nem találkoztam, amit nem előbbi formában kellett bekötni.
6/6 A kérdező kommentje:
Sikerült, sárga zölddel. Köszi a válaszokat!😁
2022. szept. 12. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!