A be quiet! házakban is érdemes ventilátort cserélni?
Világos, de a házakba a gyengébbet rakják mindig. A pure base rgbt nem veszem meg, ha nem adja ki a gyári értéket a venti.
Ember! A kérdés nem a ventilátorok típusa.
Nem veszek meg egy gyárilag ventilátorokkal telepakolt házat, ha a tesztelés utáni gyengébb értéket adót rakják ők is bele. A be quiet! házakkal tapasztalt kollegákat kérdezem inkább.
Itt mindenki analfabéta!?
Itt? Mindenki!
😂
Kérdező, nyugi, mindegyik választ ugyanaz az illető írta, ennyire azért nincsenek sokan az idio...
Én értem mire gondolsz. Van egy gyártónak X ventilátora, amit értékesít egyedülálló termékként és Y gépház részeként is. Mivel Y gépház részeként "ingyen", de legalábbis csak kiegészítő termékként kapod, ezért bizonyos gyártók a selejt(esebb) X ventilátoraikat szokták az Y gépházakba szerelni.
Arra vagy kíváncsi, hogy ez a dolog fennáll-e a be quiet! gyártó esetében is vagy itt ugyanúgy normális minőségű X ventilátorokat kapsz, mintha külön vennéd meg.
Jól értem a kérdést? A válasz: Igen. A be quiet! normális ventilátorokat tesz a gépházba, nem szükséges cserélni őket, ha mégis, akkor egyszerűen rosszat fogtál ki és ez ugyanúgy megtörténhet, ha külön veszed a ventilátort.
Egyébként ritka, hogy maxon kell pörgetned egy ventilátort, főleg, ha be quiet!-ről van szó, be quiet! házban. 30-50%-on is teljesen rendben lesz a dolog és úgy még halk is marad.
Hálásan köszönöm a válaszod!
Kicsit maximalista vagyok és tartok is a 3080+ryzen 7 5800x hőleadásától. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!