Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A be quiet! házakban is...

A be quiet! házakban is érdemes ventilátort cserélni?

Figyelt kérdés
Szerintem a jó ventilátorok a be quiet! profilja vagy ne legyenek illúzióim?
2022. szept. 9. 11:51
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Megsúgom, a be quiet a legjobbak közt van...
2022. szept. 9. 11:57
 2/10 A kérdező kommentje:

Világos, de a házakba a gyengébbet rakják mindig. A pure base rgbt nem veszem meg, ha nem adja ki a gyári értéket a venti.

2022. szept. 9. 12:13
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Ha esetleg vennéd a fáradtságot és megnéznéd, mi a különbség a különböző ventilátorsorozataik között, talán nem böfögnél ilyen emeletes marhaságokat...
2022. szept. 9. 12:18
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
Ha nekiáll zörögni stb akkor cseréled addig fölösleges.
2022. szept. 9. 12:53
 5/10 A kérdező kommentje:

Ember! A kérdés nem a ventilátorok típusa.

Nem veszek meg egy gyárilag ventilátorokkal telepakolt házat, ha a tesztelés utáni gyengébb értéket adót rakják ők is bele. A be quiet! házakkal tapasztalt kollegákat kérdezem inkább.

2022. szept. 9. 13:00
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Ha összehasonlítottad volna őket, ahogy tanácsolták akkor látnád hogy teljesítményben nincs különbség a pure silent és dark széria közt.
2022. szept. 9. 13:05
 7/10 A kérdező kommentje:

Itt mindenki analfabéta!?

Itt? Mindenki!

😂

2022. szept. 9. 16:54
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
Tényleg ilyen ostoba vagy, vagy tetteted?
2022. szept. 9. 16:56
 9/10 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, nyugi, mindegyik választ ugyanaz az illető írta, ennyire azért nincsenek sokan az idio...

Én értem mire gondolsz. Van egy gyártónak X ventilátora, amit értékesít egyedülálló termékként és Y gépház részeként is. Mivel Y gépház részeként "ingyen", de legalábbis csak kiegészítő termékként kapod, ezért bizonyos gyártók a selejt(esebb) X ventilátoraikat szokták az Y gépházakba szerelni.

Arra vagy kíváncsi, hogy ez a dolog fennáll-e a be quiet! gyártó esetében is vagy itt ugyanúgy normális minőségű X ventilátorokat kapsz, mintha külön vennéd meg.

Jól értem a kérdést? A válasz: Igen. A be quiet! normális ventilátorokat tesz a gépházba, nem szükséges cserélni őket, ha mégis, akkor egyszerűen rosszat fogtál ki és ez ugyanúgy megtörténhet, ha külön veszed a ventilátort.

Egyébként ritka, hogy maxon kell pörgetned egy ventilátort, főleg, ha be quiet!-ről van szó, be quiet! házban. 30-50%-on is teljesen rendben lesz a dolog és úgy még halk is marad.

2022. szept. 9. 17:14
 10/10 A kérdező kommentje:

Hálásan köszönöm a válaszod!

Kicsit maximalista vagyok és tartok is a 3080+ryzen 7 5800x hőleadásától. 😅

2022. szept. 9. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!