Érdemes újrapasztázni a videokártyám?
Figyelt kérdés
Most kettő éves a gpu, de szerintem túlságosan is melegszik.
A 2013as tomb raider fut rajta jelenleg 2 full HD monitorral, a játék egyiken full HD felbontással normál beállításon 60fps vsinc és így is 70-78 fok között van a gpu hőmérséklete.
Mennyit javítana a hűtésén?
Gtx 1060 3GB egyébként. Mellé i5 6600K processzor, amit szintén szeretnék pasztázni.
2022. szept. 8. 17:50
3/9 anonim válasza:
Pontos típust írhattál volna, amúgy 75 körüli hőmérséklet még elfogadható bőven, 80-90+ már azért agályos. procin van külön hűtő? gépház jól szellőzik?
4/9 A kérdező kommentje:
#2 Hogy érted? Gyárilag van rajta kettő ventilátor meg hűtőcsövek.
2022. szept. 8. 19:12
5/9 A kérdező kommentje:
#3 minek a típusát? Videókártyát és processzort leírtam.
2022. szept. 8. 19:13
6/9 anonim válasza:
3-as vagyok :'D azért nem mindegy, h egy gigabyte vagy egy asus gtx, mert mindegyik más hűtéssel szerelték fel. a procin meg gyári hűtés az kuka alapból.
7/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, ASUS
2022. szept. 9. 23:31
8/9 A kérdező kommentje:
Van a processzoron hűtőborda és ventillátor, nem is volt gond vele eddig.
2022. szept. 9. 23:33
9/9 anonim válasza:
ha elérné a káros hőmérsékletet nyugodt lehetsz hogy kikapcsolna a géped, már elég rég óta hülyebiztosra van tervezve minden ... Felesleges hozzányúlni mert a végén még elbaxol valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!