Újrapasztáztam a videókártyám és bekapcsoltam a gépem és az eszközkezelő nem mutassa hogy milyen videókártyám van. Mi lehet a probléma?
"mutassa" "Mi lehet a probléma?"
A helyesírásod.
1-es
A kerdezo feltehetoen paraszt, nem varosbeli. Paraszt rokonaim is sokszor hasznaljak igy a szavakat. "Mutassa", "Pedig len", "Meglassa" meg ilyenek.
Nincs ezzel semmi baj.
Tudom hülye kérdés, de visszaraktad a kártyát a gépbe? Rendesen belenyomtad?
Szedd szét mégegyszer a kártyát és nézd meg nem sértettél-e meg valamit raja....
"Tudom hülye kérdés, de visszaraktad a kártyát a gépbe? "
Ha nem rakja vissza a videókártyát akkor hogy nézné meg, hogy mit ír az eszközkezelő? :D
"Ha nem rakja vissza a videókártyát akkor hogy nézné meg, hogy mit ír az eszközkezelő? :D"
Integrált cucc nem lehet a gépben te nagyképességű!
Miért nem keresel magadnak valami apples kérdést és mész oda "okoskosni" ahogy szoktad. :D
"Integrált cucc nem lehet a gépben te nagyképességű!"
De szét tudja szedni a videókártyát és újrapasztázás után össze is tudja rakni akkor ne nézzük már annyira fogyatékosnak hogy nem veszi észre, hogy az alaplapra dugja a monitort. Mint látod nem Apple userről van szó, nem kell élből hülyének nézni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!