Külső hdd-t szétszedtem majd gépbe szereltem és nem látom a meghajajtókat, eszközkezelőben látni, hogy felismerte, és a lemezkezelőben is. A tartalom igy nem látható már?
Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 17:06
1/8 A kérdező kommentje:
3tb -os volt két fele particionálva, ugyan uyg szeretném látni mint amikor benne volt a külsö házban remélem értitek
2015. okt. 28. 17:09
2/8 Zzzoli válasza:
Fájlrendszere milyen volt?
Ha fizikailag látja a gép, a külső házban oké volt, akkor nem nagy esély van rá hogy közben megzuhant a fájlrendszere.
Olyan is elő fordult már hogy nem adott neki betűjelet, ellenőrizd, ha nincs betűjele, adj neki egyet.
3/8 Zzzoli válasza:
Töltsél le valamilyen hdd manager progit, pl easeus partition Manager.
4/8 A kérdező kommentje:
pp manager azt irja nincs particionálva, ha visszadugom a kis s..r adapterre akkor mindent lát rendesen... windowsos lemezkezelő meg feketével jelzi,h nem lefoglalt terület ...
2015. okt. 28. 18:03
5/8 Zzzoli válasza:
Ez a külső ház, amiből kiszedted egy sima usb rack?
Nem egy kis NAS volt netalán és sajátmagának foglalta le?
6/8 A kérdező kommentje:
3tb-s WD elements végülis a belsejében red winyó van...
2015. okt. 29. 09:18
7/8 anonim válasza:
Zzzoli eddigi legutolsó válaszával értek egyet.
Nem tudom, mennyire van tele ez a HDD? Külsőként tedd be a gépbe, másold át a fontosakat egy akár kölcsönkért másik belsőre, majd ha már folyamatosan belsőként akarod használni, formázd le és particionáld újra a kérdéses vinyót, majd mehet vissza az eredeti anyag. Kicsit talán "munkás", de bizos módszer...
Üdv! János
8/8 A kérdező kommentje:
Megoldodott a probléma, az volt, h 2gb felett GPT alap kell a hdd nek, ennyi! De most meg más gondom van másik hdd nak 2 particionak a windows nem oszt betüjelet és én se tudok hibát ir ki... progi kéne amivel kimentem legalabb róla a fájlokat
2015. okt. 30. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!