Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csak újrainditás után...

Miért csak újrainditás után látja a Windows 10 a fejhallgatót?

Figyelt kérdés

Mikor bekapcsolom a laptopomat ami egy Acer Swift SF314-43 és csatlakoztatom a HyperX Cloud Stinger Core fejhallgatómat akkor feldobja az alábbit a Windows: [link]

Majd amikor kiválasztom hogy fejhallgatót csatlakoztattam nem történik semmi, és nem is látja a laptop csak újrainítás után: [link]

2022. szept. 8. 16:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egy win10-es bug a sok közül. Ha ez vigasztal, a 11 még rosszabb.
2022. szept. 9. 08:25
 12/17 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a gyorsindítás dolgot, de nem változott semmi. Az előző fejessel működött normálisan, bár azon nem volt beépített mikrofon ahogy tönkrement, majd megvettem ezt a fajtát azóta ezt csinálja.
2022. szept. 9. 12:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Elolvastad végre a már korábbaqn linkelt blogpostot? Azt is megmondtam, hogy a gyorsindításnak semmi köze hozzá.
2022. szept. 9. 12:28
 14/17 A kérdező kommentje:

Egyszerűen nem értem mi a probléma, mert szoftveresen azért eléggé értek a Windowshoz és átnéztem minden egyes megoldást, de nem jöttem rá. A végén szégyenemben már csak sima hibaelhárítást futattam a hangon hátha csinál valamit, de sajnos nem.

Csatlakozom, feljön az ablak amit linkeltem, kiválasztom hogy fejhallgatót csatlakoztattam és nem történik semmi, majd ha újraindítom a laptopot úgy, hogy nem húzom ki a jack csatlakozót belőle akkor a következő rendszerindításnál már csatlakoztatja a fejhallgatót, de a mikrofon még akkor sem érzékeli.

2022. szept. 9. 12:29
 15/17 anonim ***** válasza:

Most láttom hogy megint itt volt a vélemény troll, aki 10-15 accról pontozza a válaszokat, hogy úgy tűnjön neki van igaza.

Így nincs min csodálkozni, ha nem válaszolnak többet a felhasználók a kérdés alá.

Egyébként meg nem sok laptop tudja kezelni 3,5mm-es jack-en a mikrofont és a hangszórót is egyszerre. Mivel csak sima sztereó kimenet szokott lenni az aljzaton.

A felső-közép kategóriás fejhallgatókhoz szoktak adni gyári USB átalakítót is, mivel tisztában vannak azzal, hogy a laptopoknál nem minden esetben fog működni a mikrofon.

USB átalakítóval egyébként 100% hogy megszűnne a problémád.

A károgó szerencsétlennek meg üzenném, hogy ez nem jack utálat, hanem egy javaslat volt.

Amúgy sincs jelentősége egy 20 ezres fülesnél, hogy milyen csatlakozáson keresztül kapja a jelet. Ahol számít a jack az más árkategória. Pl. az én 110 ezres Sennheiser fülesemnél már érezhető a különbség. Megjegyzem kaptam hozzá USB átalakítót is, onnan tudom.

Barátnőm 40 ezres Corsair fülesénél pl. semmi különbség nincs USB és jack között. (neki is járt az USB átalakító).

2022. szept. 11. 01:10
 16/17 A kérdező kommentje:

15/15

Köszönöm a válaszod, jó látni hogy vannak értelmes emberek még ezen a lepra oldalon. :D

2022. szept. 15. 18:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Kár, hogy a 15-ös minden, csak nem az. A válasz a linkelt blogban van. Hajrá.
2022. szept. 16. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!