Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csak újrainditás után...

Miért csak újrainditás után látja a Windows 10 a fejhallgatót?

Figyelt kérdés

Mikor bekapcsolom a laptopomat ami egy Acer Swift SF314-43 és csatlakoztatom a HyperX Cloud Stinger Core fejhallgatómat akkor feldobja az alábbit a Windows: [link]

Majd amikor kiválasztom hogy fejhallgatót csatlakoztattam nem történik semmi, és nem is látja a laptop csak újrainítás után: [link]

2022. szept. 8. 16:44
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Újrainditás után már tudok is váltani fejhallgató vagy hangszóró között:

[link]

[link]

2022. szept. 8. 16:48
 2/17 anonim ***** válasza:
7%

Mert 3,5mm-es jack csatlakozó van rajta. Laptophoz USB-s fejhallgatót kell venni, mert kevés laptop van ami tudja kezelni egy jack aljzaton a mikrofont és a sztereó kimentet.

Vegyél hozzá egy ilyet: [link]

2022. szept. 8. 16:49
 3/17 A kérdező kommentje:

Akkor lehetséges hogy ezért nem is látja a mikrofonját sem a laptop?

Viszont amit küldtél terméket azon két csatlakozó van ami egy mic és egy hang, viszont ezen a fejhallgatón csak egy darab csatlakozó van

De nagyoon köszönööm! Előrébb vagyok sokkal.

2022. szept. 8. 16:52
 4/17 anonim ***** válasza:
2022. szept. 8. 17:05
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Fényképezd le milyen jack csatolója van a fejhallgatónak, utána lehet keresni hozzá USB átalakítót.
2022. szept. 8. 17:34
 6/17 anonim ***** válasza:
61%
Felesleges a külső eszköz...
2022. szept. 8. 17:36
 7/17 A kérdező kommentje:

5/6:

[link]

2022. szept. 8. 17:53
 8/17 anonim ***** válasza:
Aki bele van bzulva a Jack-ellenességébe, na, az ilyeneket kell figyelmen kívül hagyni. Hallott valami marhaságot (netán valami rágottalma-fantól, köreikben divat utálni a Jacket), és nulla tudással hangoztatja. Nem ez az út, amin el kell indulni.
2022. szept. 8. 20:05
 9/17 anonim ***** válasza:

Próbáld meg a "gyorsindítást" letiltani!

[link]

(Remélem, nem baj, hogy angol.)

A "rendes" leállításkor ugyanis a Windows nem normálisan áll le, bizonyos dolgokat a RAMból csak hibernál, és következő indításkor onnan ránt elő, nem tölti be őket újra rendesen. A hibernálás pedig azért még mindig nem a stabilitás csúcsa, főleg, ha kicsit szokatlanabb a hardver.

Újraindításkor viszont rendesen leáll a rendszer, és utána rendesen el is indul, nem csak valami részben hibernált káoszt ránt vissza.

Ugyan olyasmit, hogy ettől ne menne a Jack, még nem láttam, de egyáltalán nem elképzelhetetlen. Egy próbát szerintem megér. (És bár nem mértem, de "érzésre" a "gyorsindítás" kikapcsolásától nem lesz lassabb a rendszer indulása. Legfeljebb pár másodperccel...)

2022. szept. 8. 20:09
 10/17 anonim ***** válasza:
67%
A gyorsindításnak meg aztán az ég világon semmi köze sincs a problémához.
2022. szept. 9. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!