Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 10 Bios nem javítja...

Windows 10 Bios nem javítja meg a gépet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap nem kapcsoltam ki a gépet, következő nap fekete lett az egész képernyő és kiadta a Biost. Próbálok visszalépni az asztalra és automatikus frissítést csinálni, kb mindent próbáltam de annyit ír hogy a folyamat közben hiba történt, nem változott semmi. Esetleg még kezileg javítható vagy szervízben a helye?

2022. szept. 8. 15:19
 1/5 Pelenkásfiú ***** válasza:
82%

"a folyamat közben hiba történt"

Ezt most mi írja ki pontosan?

Akkor most betöltődik a Windows, vagy csak a BIOS jön be?

2022. szept. 8. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem valahol valami hiba történt. Ennyit lehet (csak) megtudni a kérdezőtől... :(
2022. szept. 8. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
BIOS nem is fogja, legjobb esetben egy win telepítőről lehetne javítani a rendszert.
2022. szept. 8. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

A leírtak alapján ennek nincs sok köze a bioshoz. Valószínűleg az történt, hogy mivel magára hagytad a gépet, ő elkezdett Windows Update-on keresztül frissíteni. És a frissítés közben történt valamilyen hiba (Áramkimaradás, frissítés közben leállítottad a gépet vészleállítással, vagy vészújraindítással, satöbbi). Ilyenkor, ha ki-be kapcsolod a gépet a gépházon megtalálható gombok segítségével, és nem történik semmi változás (Jobb esetben ilyenkor el kellene kezdődnie egy "A számítógép visszaállítása eredeti állapotába" folyamatnak), akkor nem nagyon marad más, mint egy tiszta újratelepítés.

2022. szept. 8. 15:51
 5/5 A kérdező kommentje:
1. válaszoló, ahogy bekapcsol a gép, egyből a Bios van.
2022. szept. 8. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!