Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olcsó tápokkal mennyire...

Olcsó tápokkal mennyire érdemes vigyázni?

Figyelt kérdés
2022. szept. 5. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
2022. szept. 5. 09:57
 2/9 SIDLER22 ***** válasza:
63%

Annyira jó, hogy az én tápom lassan 10 éves és mégis Tier E-be van :D

Szerintem nem attól függ, hogy egy táp mennyire olcsó. Van persze egy bizonyos meghibásodási valószínűség különbség, de egy közepes kategóriájú táppal már nem lehet gond. Az olcsó szarok is bírhatják évekig és a drága minőségi tápok is kiéghetnek egy hónap után.

2022. szept. 5. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Arra kell vigyázni, hogy olyat ne vegyél.

#2 Egy darab kevés ahhoz, hogy következtetést vonjál le egy eszközről.

Egy normális táp hiba esetén sem teszi tönkre a gépet, míg egy olcsó táp esetén erre nagyobb az esély.

2022. szept. 5. 11:48
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
Nagyon, mert tönkrevághatja a gép többi részét. Én azt mondom 30 ezer alatti tápot nem érdemes venni.
2022. szept. 5. 11:55
 5/9 anonim ***** válasza:
43%

hát elég nagy hülyeséget mondtál #4 ... konfig válogatja, értelem szerűen nem bízunk 5ezer forintos tápra több száz ezres gépet,viszont ez fordítva is igaz, szerintem egy 10-ezres netezős gépbe meg felesleges egy 30ezres táp.

#2 neked meg gratulálok hogy bátran ajánlod a hulladék tápokat is mert neked szerencséd volt és nem történt semmi 10 év alatt....

2022. szept. 5. 13:29
 6/9 anonim ***** válasza:
37%
5-ös lehet valakinek a netezős gép tönkremenetele is akkora bosszúság, mint másnak egy gamer gépé. Pláne ha azon munkák és fontos adatok vannak. Ilyeneket az mond aki életében nem dolgozott a gépén vagy nem tartott rajta titkos munkaanyagokat.
2022. szept. 5. 14:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Netezős gépbe kb mindegy. Csak az avoid kategória alattit érdemes kerülni.

Gamerbe azért legalább egy tier B illene.

Illetve a házat talán már egyik sem fogja leégetni, de alaplapot háttértárat, videokártyát tönkre tudja vágni, ha egy fos táp nem tudja egyenletesen.tartani a feszültséget, vagy ha semmilyen védelem nincs benne pl túlfeszültség ellen

2022. szept. 5. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:
62%

Szóval az a lényeg, ha olyan fos netezős gép,aminek mindegy, akkor nyugodtan mehet bele valami olcsó használt felújított fsp

[link]

2022. szept. 5. 20:10
 9/9 anonim ***** válasza:
47%
Nem tároltam sose fontos adatott a gépen ?? ezt a következtetést abból vontad le mert ki jelentettem hogy egy olcsó gépbe felesleges egy olyan táp ami kb magának a gép árának a 3X-osa ?? Gratulálok ! ha annyira fontosak azok az adatok és egy hulladék tápom van ami egy időzített bomba akkor készítek mindenről másolatot külső hdd-re vagy akármire ez nem jutott eszedbe te zseni #6.. amúgy meg az olcsó táp számomra nem csak azt jelenti hogy 300W codogány meg vargi né és társa ha nem pl egy használt 400W FSP ami szintén az 5000 forintos árkategória ..
2022. szept. 5. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!