Érdemes ezt telepíteni:Advanced. SystemCare. With. Antivirus.2013. v5.5.3.270, mennyire fogja a gépet?
Szia.
Netezési szokásaidtól függ én nekem nem fogta a gépet, de én nem használok vírusirtót szerintem jó védelmet ad. Bitdefender-re épül ami eléggé erős, de heurisztikája nagyon rossz. Szóval én szerintem érdemes telepíteni,de biztonság kedvéért telepíts mellé malwarebytest free-t amit keresés előtt frissíts. Szerintem egynek elmegy. Én ha használnák vírusirtót akkor ezt tuti felraknám, de ne számíts valami pro védelemre ezért rakj mellé malwarebytest.És böngésződbe Adblock-ot ( hírdetés blokkoló)
NAGYON KÖSZI!
A Malwarebytes helyett Loaris Trojan Removert gondoltam,nem tudom,hogy ez jobb megoldás-e vagy maradjak a Malwarebytesnél...
Szerintem maradj a malwarebytesnél mivel ingyenes verzióját ha felrakod az is eléggé sok mindent felismer amikor telepíted ne engedélyezd a PRO verzió kipróbálását mert beindul az állandó védelme és ütközni fognak.
Én ajánlom még anvi smart defendert is honlapja: [link] ami tapasztalatom vele: ingyenes verziója is elég nincs állandó védelme csak autómatikusan beindul a szoftver felhő védelem van benne azaz egy szerveren keresztül is kap információt én szerintem jó védelmet ad kereséskor nálam már talált vírust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!