Laptop nVidia GPU miért nem adja le a max teljesítményt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Full laikusként kérnék segítséget. Van egy Dell Latitude E5440 laptomom (i5 4300U, 8Gb DDR3, Intel HD 4400, nVidia GeForce GT 720M 2Gb).
Witcher 2-t szeretnék játszani, amit a videók alapján vinnie kellene a gépnek, de rommá szaggatja a minimumon is, FPS 15-20. MSI Afterburner és GPU-Z szerint is az nVidia 100%-on megy, órajelek 900 MHz-en, de a GPU memóriahasználat maximum 330 MB, GPU VID nulla. Max teljesítményre van állítva a Win10. GPU-nak 2 GB saját memóriája van, meg 4 a rendszertől ha kellene. Nem kellene többet használnia?
2022. szept. 5. 09:30
1/7 anonim válasza:
Videót amit néztél a játékról, nem lehet hogy asztali 720-al futtatták a játékot?
2/7 anonim válasza:
Nekemis ilyen kártyám volt 720m csak 1 gigás gta onlinet gond nélkül vitte de a witcherhez már szerintem édeskevés az a kártya
4/7 anonim válasza:
Nem a melegedés miatt vesz vissza a teljesítményből? Nekem Gt 740m GTA 5 alatt vissza vesz
5/7 anonim válasza:
Procilimit. Ez egy hulladék gép, ezen még a gta sa is épp csak elfut...
6/7 anonim válasza:
4-és vagyok és i5-4200U van a gepemben. Azért az túlzás. A GTA is elfutna rajta ha nem melegednw
7/7 A kérdező kommentje:
Nem melegszik túl. Igazából tök mindegy, milyen játékot futtatok, ugyanazt hozza. Órajelek csak aksiról jók, hálózati töltőről 200 MHz. Drivert frissíteni nem lehet (2018-as van fent).
2022. szept. 11. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!