RX 6600 XT vagy RTX 3060?
Esetleg valakinek van tapasztalata ezekkel a kártyákkal?
Melyik jobb teljesítményben? (Nem a Ray Tracing miatt vennék vga-t, nekem az nem fontos)
akit érdekel:
Processzorom ryzen 5 5600G
Alaplap asus prime b450-plus
táp fsp hyper 550W pro 80+
Újonnan vennéd vagy használtan? Az RTX3060 új áráért kapsz a hardveraprón RX6700XT-t ami szerintem jobb vétel mindkettőnél.
Ha használtan akkor ez nem opció, mert drágább.
Újonnan 169-től és 174-től indulnak ezek a kártyák. Ez meg garis még és 168 000:
(van több is, ez volt az első 3 ventis )
Ha nem kell a számla, bevállalod a kevesebb garit akkor ez sokkal jobb vétel, néhány esetben 40-50%-kal veri az RTX3060-at:
Tudom használt és sokaknak ez nem pálya, de akkora a teljesítményelőnye a másik kettőhöz képest ráadásul ugyanannyiba kerül...
Értem, csak nekem nagyon nem fekszik ez a használt dolgok vásárlása.
Kényelmesebb egy újat venni.
Szóval, maradnék a két kártyánál, csak nem tudom eldönteni, hogy melyik jobb teljesítményben, illetve tapasztalatokra is kíváncsi vagyok.
Akkor maradnak az új kártyák. Azokhoz itt egy teszt, itt néhány játékban össze tudod hasonlítani az RX6600XT-t az RTX3060nal ( és 3060Ti-vel):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!