Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szarok az újabb, drágább...

Miért szarok az újabb, drágább headsetek?

Figyelt kérdés

Van egy Gamdias Hebe M1-em, már kezd teljesen szétmenni a fülpárnája, de még mindig nagyon kényelmes és jó hangja van. Na ez kb 13k körül van.

Rendeltem egy Razer Kraken X-et, 10 ezerrel drágább, és valami nagyon szar hangja van. Kevés basszus, a magas hangok meg verik a dobhártyámat. A szoftvere kicsit javít rajta, de még így sem az igazi, érződik a sok EQ, hogy nagyon túl van tolva a megfelelő hangzás érdekében.

Öcsémnek Gamdias Hebe M2-je van, az újabb, és kicsivel drágább, de kényelemben és hangzásban még mindig az M1 a jobb.

Most ezen nagyon kiakadtam. Azért egy 23-24 ezer forintos headsettől elvárnám, hogy jobb legyen mint egy 13 ezer forintos, erre csalódásomra olyan mint egy 7-8 ezer forintos.

2022. aug. 31. 15:46
 1/10 A kérdező kommentje:
Jó, annyira talán nem rossz, de az M1-em jobb.
2022. aug. 31. 15:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Majd használom Quest 2-vel, azzal jó, mert kicsi és könnyű. :D
2022. aug. 31. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ha neked az a szétemelt basszus (a piros és vilálgoskék vonal a kvázi etalon hd600), akkor el nem tudom képzelni, milyen hitvány lehet az a gamdias...

2022. aug. 31. 15:58
 4/10 anonim ***** válasza:
34%

Ha jó fejest akarsz mindig írogattuk, itt is meg a legtöbb fórumon hogy valamelyik Takstar Pro80/Pro 82 klónt kell venni:

HyperX Cloud/Cloud 2/Cloud Alpha vagy Cooler Master MH751/752.

Az más kérdés, hogy sokan nem fogadják meg...(teljesen elveszti jogosultságát a többi gamer fejhallgató úgy 50-60 ezerig)

Nem lesz egyik sem extra fejhallgató, szóval nem egy Sennheiser HD 600(annak ellenére HD590 alatt egyik sem ajánlott ebből a márkából a tévhitekkel ellentétben) sem egy Viso HP50 de játékra és otthoni zenehallgatásra iszonyat jók.

De ezek sem könnyen hajthatók, valami E10K mindegyik alá jól jön.

Vagy fel kell áldozni a mikrófont és egy ATH-M40X-t beszerezni, az kb. mindenről jól szól, de arra kell rakni egy normálisabb velúr párnát.

Tökéletes fejhallgató nincs, és nem is lesz.

Nem mellesleg 7-8k-ért vannak Superlux fejhallgatók, mikrofon nélkül nagyon jó hangzással(és a 681 Evo-hoz még jár plüss párna is)szóval lehet annyiért is venni. Nem arányos az ár a fejhallgató által nyújtott hangminőséggel.(hisz eleve sokat számít a forrás is pl.)

2022. aug. 31. 15:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Természetesen arra céloztam, hogy kevés. Még mindig az államat keresem a földön, hogy egyeseknek az ilyen tetszik.
2022. aug. 31. 15:59
 6/10 A kérdező kommentje:

Most egyelőre nem akarok 40-50 ezreket költeni fejhallgatóra, de majd ránézek egy komolyabbra, amit itt fentebb is írtatok. Mikrofon nem probléma, az van. Örülnék is ha nem lógna az arcomba az "antenna" :D

Esetleg ha azt mondom, hogy a Skullcandy Dime fülhallgató hangzása tetszik, arra mit tudnátok ajánlani, ami egyaránt pc-vel és vr-ral is jó.

(Zenére, játékra, munkára.)

2022. aug. 31. 16:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Skullcandy Dime sokkal kiegyensúlyozottabb.
2022. aug. 31. 16:06
 8/10 anonim ***** válasza:
A vezeték nélküli füleseket felejtsd el questhez (játékra úgy általában is...)
2022. aug. 31. 16:08
 9/10 A kérdező kommentje:

#8 Arra rájöttem, legalábbis a bluetooth-os nem éppen előnyös, sok a késés.

Azokat meg nem tudom milyen, amihez egy saját USB dongle van.

2022. aug. 31. 16:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Skullcandy Dime-ot is csak azért vettem, mert kaptam ajándékutalványt egy éve kb, így azzal olcsón be tudtam szerezni, és erre esett a választás, mert több ismerősöm is ezt használja, és nekem is nagyon megtetszett a hangzása.
2022. aug. 31. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!