Miért hallható halk , szinte alig halható statikus zaj az Acer Predator Galea 350 PHW920 - 7.1 Gamer Headsetem-ből?
Hasonló dolgot hallok én is a Logitech G432-ből.
Amire eddig én rájöttem az ténylegesen az, amit #2 leírt.
Ha üresjáratban van a gép akkor hallok egy "X" zajt, ha megterhelem akkor megint egy másabb de hasonló statikus "X" zajt hallok a fejesből.
Egyenlőre még az CPU-nál vettem észre, hogy amikor megküldöm 100%-ra és 1,4GHz helyett 4,2-re ugrok akkor másabb lesz a frekvenciája ennek a zajnak.
Sokmindent nem igen tudsz tenni ellene, mert amennyi pénz kell ahhoz, hogy ezt kiszűrd... Inkább kitéped a hajad.
6
Mennyi pénz kell? Én megmondom neked, 10 ezer, egy rendesen árnyékolt hangkártya. Meg elkéne felejteni a 16-32ohmos vackokat, amiket gamernek neveznek. Egy hyperx cloud lenne a minimum, annak legalább van ellenállása.
Jólvan, nem feltétlen van mindenkinek 30 ezre egy fejhallgatóra.
Engem speciel nem érdekel egy kicsit se, mert csak síri csöndbe hallatszódik ez a zajt, gémelés közben meg baromira nem hallatszik, ahhoz meg bőven elég egy 10-20 ezres kategória ha casual-ba tolja valaki.
Zenehallgatásra meg a vájtfülüek nem ilyeneket fognak venni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!