Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 RAM bővítés?
Figyelt kérdés
Most 16GB ram van benne, ezt bővíteni akarom legalább 20-24GB-re mert abból a 16gb ramból össz elérhető 13.9, azaz gondolom a benne lévő rtx 3050 vesz el belőle magának.
16GB a max amit bele lehet tenni, vagy lehet tovább tolni?
2022. aug. 27. 12:00
11/12 A kérdező kommentje:
Igen, engem meg leb*sz a kisvállalkozó főnököm ha elírok egy nem is lényeges helyen lévő betűt a weboldalukon 😅😂
2022. szept. 26. 05:31
12/12 anonim válasza:
Az hogy vannak hibák, még nem jelenti azt, hogy ott nincsenek leb*szások, talán nem is ússzák meg ennyivel... már ha kiderülnek, mert nem mindenki veszi a fáradságot, hogy visszajelezzen, én megtettem néha azért, volt, aki megköszönte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!