Ha lézezik a technologia a legjobb felbontáshoz ami például egy monitoron van miért nem olyan az összes ?
Mondjuk a kerdezonek egy icipicit van igaza.
Otthon egy 10 eves 24" FHD monitorom van, sose volt gondom vele, nem faradt a szemem tole.
Viszont a volt munkahelyem vasarolt tobbszaz meg pocseknak se nevezheto laptopot, azon kivul hogy marha lassak, meg a 17" kijelzo is epp surolta a 720-at, gyartasi tehnologiat nem tudom pontosan.
Heteken at fajt a fejem, mire egy szemvizsgalaton kiderult hogy a laptopoktol van. Azota vagyok felig szemuveges...
Szoval amelyik ceg 2020 utan is 15 eves parameterekkel rendelkezo hardvert gyart, ott komoly gondok vannak.
A tavolsag mindig ugyanaz otthon es meloban is. Kb ugyanazt a kenyelmi szintet probalom elerni mindenhol.
A felesegemnek is 17" laptopja van, ami szinten FHD, es nincs bajom attol sem.
A lenyeg hogy tucatnyi geppel volt dolgom, es 20 eve ulok napiszintem monitor elott, es minden evben volt minimalis szemvizsgalat ahol sose volt gond.
De tavaly, mikor megvettek azokat a vackokat, es azon kellett dolgozni megjelent a fejfajas is.
En mentem direkt kekfenyszuros szemuvegert szemeszetre, azota szinten nincs fejfajas, mindegy mit nezek.
"Heteken at fajt a fejem, mire egy szemvizsgalaton kiderult hogy a laptopoktol van."
Mi volt az ambuláns lapon?
Septingenti viginticis? ("720-kór") ;)
Jól írja a #23-as: szerepet játszhat, hogy milyen távolságból, mennyi ideig bámultad a laptop képernyőjét, sőt az általad nem ismert technológia is lényeges lehet (például hogy a képernyő háttérvilágítása mennyire villog...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!