Ha elakad a nyomtatóban a lap megfordításakor a papír akkor azt a nyomtatót megjavítják vagy kicserélik?
Figyelt kérdés
Vettem az emagon kb fél éve egy nyomtatót ( Canon Pixma TR4551 ) amiben elakad a lap ha kétoldalas nyomtatást használnék, illetve a lap egyik végét megtépi ha néhány oldalnál többet nyomtatok vele. Ha visszaküldöm mire számítsak, megtudják javítani? Vagy másikat kapok helyette?
Illetve egy ehez kapcsolódó kérdés. Ha patron nélkül küldöm vissza abból fognak problémát csinálni? Ugyanis azóta már cseréltem benne patront amiben még van is tinta így azt nem tudom vele visszaküldeni.
2022. aug. 23. 18:12
1/1 anonim válasza:
Ez garanciális hiba, természetesen javítják, vagy ha nem lehetséges, cserélik. Nem kell a patront visszaküldeni, hisz azt te külön vetted, nem tartozék. De ha nem javítható és ez a típus már nem kapható, egy másik, tudásban legalább olyat fogsz kapni, de abba nem biztos hogy jó lesz a patron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!