Acer Swift SF114-34 vélemény?
Bemutatókat nem nagyon találtam róla angol és magyar nyelven, csak oroszt, de azt nem értem... Sejtem miért amúgy.
Akinek van ilyen az tudná véleményezni?
125 ezerért, 256GB SSD-vel szerintem pont jó.
Ez a gép 80 ezret érne, ha érhetne valamit, de igazándiból elavult. Gyenge a mai korhoz. Érthetetlen számomra az árazása. Ez konkrétan egy környezetszennyezés. Kár volt legyártani.
Havi 10-ért fogsz találni nem .telekomos ajánlatokat is (árukereső). Nem vagy kötelezve, hogy a t fos áraihoz alkalmazkodj.
5500U vagy 1215U/1235U procis gépeket nézz!
IPS panel, 16GB ram, magyar bill, stb...
T-nél ez a legolcsóbb, amit értelmezni lehet:
Ilyen procival ezerszer inkább ajánlanék egy ilyen gépet, brutál OLED kijelzővel:
Részletfizetést át tudod nézni mindegyik oldalon. A t-t körberöhögheted, hogy ők mit adnak.
Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy ilyen árakon kinek értékesítenek ilyen gépeket.
Amúgy egyszerű felhasználást nézve lehet lejjebb menni az érban akár 5300U procis gépekig. Az már 140 alatt van.
Köszi, hetes.
Igazából munkához kell, meg 1-2 kisebb játékhoz.
T-től hívott egy nő, ezt ajánlgatta nekem. Utána néztem és gyanús volt, hogy egy bemutató sincs róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!