A növekvő áramdíj miatt jobban megérné egy jobb gamer laptopba fektetni, mint asztali gépbe?
Ötödét-tizedét fogyasztja egy laptop, ha átlag 500-600 wattal számolok.
Plusz mobilis.
Köszi akkor meggondolom. Azt hittem a 600w-os tápom mindig annyin megy, de akkor ez terhelésfüggő. Nem ástam bele magam annyira.
Nálam nagy pluszt adna a mobilitás és a kis helyigény, mert a szobám sem nagy 8-10 m2.
380-ért találtam ezt:
Ez a gép mindenben erősebb mint a mostani asztalim. Az egy FX-6300-as procin alapszik, szóval régi, gtx 1060-as kártyával. Még mindig elég jól visz mindent fullhd-n amúgy, 50-60 fps megvan 90%-ban. Azért gondoltam, hogy most ezen még felesleges cserélni. Laptopom egy nagyon régi, 10 éves irodai cucc, nem gamer, mára irtó lassú. Azt viszont lehetne cserélni jobbra.
2060 al se vagy hatrebb nagyon ha hasonlo arban akarsz nvidiat
pl csak 2060 12GB csak itt van ennyiert
persze ha valoban kaphato, rendelheto is...
3060 az mar jopar 10essel dragabb (mas fajtak is)
Mondjuk kicsit dragabban van tobb helyen asus 2060-12
de szerintem is laptopot v
#12 ja nem rossz csak kisse oreg
minimalisan hozzateszel es 3060 ast tudsz venni szinten modernebb procival
Kérdező azt ne felejtsd el, hogy a laptopról is csak úgy lehet "rendesen" játszani, hogy ha töltőn van (akku nem ad le akkora teljesítményt) és én nem venném meg azt a laptopot amit 12# be linkeltél, mert régi meg gagyi 10gen intel.
Gamer laptop (nem max-q) rtx3060nál kezdődik.
Asztaliba PowerColor Radeon Fighter RX 6600 8GB GDDR6 128bit (AXRX 6600 8GBD6-3DH) Videokártya 140.580 Ft-ért megfontolandó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!