Egy GDDR3-as videokártyát be lehet tenni egy DDR 4-es alaplap-ba?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy az alaplap támogatja a vga chipkészletét?
Az alaplap GIGABYTE B660 Gaming X DDR4
A videokártya egy nvidia geforce 9600gt
Az új gépembe a videokártya hdmi és dp kábel bekötési lehetőségek vannak,
de a monitotom még a régi vga kábeles csatlakozású.
Még nem vettem új monitor, de ki szeretném próbálni hogy működik-e az új összerakott gép. Azért érdekelne a dolog.
Előre is köszönöm a segítségeket.
2022. aug. 18. 00:14
1/5 anonim válasza:
A kétfajta RAM nincs összefüggésben. Ami számít, hogy PCIex legyen a VGA csatolófelülete.
Ami miatt én aggódnék, hogy egy ilyen 15 éves VGA milyen driverekkel tud majd működni Windows 10-11 alatt.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Ha integrákt vgas cpud van tehát nem F végződésű akkor ne tedd bele. Ugyanis azokba a procikba integrált vga is 10x erősebb mint az a régi veterán.
4/5 anonim válasza:
Egészen biztos nem lesz driver hozzá Win 10-re. VGA kompatibilis módban fog működni, tehát lesz kép, de a felbontása alacsony és még a korabeli játékok se fognak futni.
5/5 anonim válasza:
#4 már hogy ne lenne hozzá driver w10 re. Öreg, de a windows 10 is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!