Kíméli a projektor ledet a fekete kivetítése?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy nagyon halványan meg mindegyik szín világít, de nem jelenít meg egyébb színt. Ilyenkor is ugyan úgy csökken az élettartam vagy kevésbé?
Sajnos nem tehetem meg hogy kikapcsolom, de öreg a projektor van vagy 3000 óra a ledekben.
2022. aug. 17. 15:47
1/7 anonim válasza:
Azok a LED-ek halottak, ideje lecserélni a projektort.
2/7 anonim válasza:
Egyébként ez milyen projektor, hogy nem kapcsolható ki? Ha úgy nézem, hogy 3000 órát üzemelt csak 0-24-ben, akkor kevesebb, mint egy éves projektorról van csak szó. Ipari környezetben nem biztos, hogy ezt a típust jó használni, ha ilyen hamar kiégnek a LED-ek benne.
4/7 A kérdező kommentje:
Ez egy 20 éves projektor 1x lett benne led cserélve 3600 óránál.
Már nem tartom meg ha tönkrement de szeretem ezt a projektort csak hiányolom a hdmi portot!
Azért nem kapcsolom ki mert kb 1 perc mire elindul nekem nincs annyi időm várni. A win10 beépített "nincs képernyőkímélő", fekete hátteret használom.
2022. aug. 19. 14:07
5/7 anonim válasza:
Általános iskolában nem tanították az energiamegmaradás törvényét..? Alkalmazd itt is. Ha több energiát tartasz bent, nem engeded ki (fêny formájában) akkor csak jobban melegszik, öregszik... :(
6/7 anonim válasza:
Akkor most számolj utána, hogy 20 éves projektor, ami nincsen kikapcsolva, egyszer lett benne LED cserélve és most a második 3000 óránál tart. Lehetetlen, amit leírsz vagy kamuzol.
7/7 anonim válasza:
Nem mellesleg 20 évvel ezelőtt volt már LED-es projektor egyáltalán? Én nem tudok róla, pedig ipari vetítőkkel foglalkozok. Valami nagyon nem kerek ezzel a történettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!