Milyen jó ár/érték-arányú vezeték nélküli egeret ajánlotok 20.000 forint alatt?
hat en nem tudom de nagyon mas nincs is
vagy tobbet kell fizetned
illetve mas markabol se nagyon van ez a "joystick" wheel
Nem hiszem. Nem tudom, mi az a joystickos egér. A jelenleginél megszoktam ezt, hogy a görgő jobbra/balra döntése is gombnyomást jelent, mint 4. és 5. gomb, ugyanúgy kattan, mintha a középső gombot nyomnám le (görgő). Nagyon praktikus szerintem.
Nem viccből kérdeztem, ha erre szerettél volna utalni.
Nem 20 ezer, de brutálisan profi egér: [link]
Simán megéri az árát.
Beépített akkus, lehet Wifiről használni, Bluetooth-ról, vagy vezetékkel USB-vel.
3 zónás külön állítható RGB, hogy színről tudd melyik macro profilod használod éppen, vagy milyen DPI beállítás aktív (akkor a görgő színe más) és nagyon pontos a szenzorja.
A szoftver is fasza ami jár hozzá. Ja és olyan a görgője mint amit a kérdésben írtál.
Miért akarsz a görgő döntésével előre-vissza lépni? Az nem jó ha erre külön gomb van?
De applikációban azt rendelsz gombokhoz amit akarsz. Szerintem azt is lehet amit te akarsz.
#5 masik boltban kicsit olcsobb szoval miert rossz a link?
igaz nem neztem lehet megolcsobban is van valahol
#3 Kerdezo
ezt a funkciot nem nagyon lattam 20 alatti egereken
legtobben amin ilyen van ket kis nyilacska van a gorgo melett jobbra balra
persze hasznos funkcio de igazabol billentyu mellett miek? Illetve ha sokgombos az eger akkor szinten minek, csak mert szerintem a gorgo tartosagat csokkenti ez, amugyis sukszor hamar tonkremennek a gorgok
Azért jó ez a megoldás, mert kényelmes és helytakarékos. Ha van még több gomb is, ezzel azok a gombok szolgálhatnak más célokat.
A jelenlegi egerem 5 éves múlt már, és jól működik a görgője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!