A vezeték nélküli egeremhez nincs USB csatlakozó, pedig elvileg kéne, hogy legyen. Mit tudok kezdeni a helyzettel?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy egeret, de a csomagban nincs benne az a kis biszbasz, amit be kéne dugni, hogy érzékelje a gép, holott kéne, hogy legyen. Meg tudom oldani a problémát valahogyan, vagy mindenképp reklamáljak, hogy hibás csomagot kaptam?2022. aug. 9. 11:55
1/2 anonim válasza:
Bluetoothos? Mert akkor a gépedben kéne BT-nek lennie. Pl laptopokban szokott lenni, szinte alap.
B lehetőség, hogy az egér alljában van az USB-s vevő.
Ha nincs, akkor vidd vissza számlával. Netes rendelés esetén 14 napig indoklás nélkül.
Személyes vásárlás esetén pedig azonnal vidd vissza!
2/2 A kérdező kommentje:
Ah, köszi a tippet, eszembe nem jutott az egér aljába megnézni. :D Ott volt. Komolyan, ha annyiszor öt forintom lenne, ahányszor feleslegesen pánikolok, már milliárdos lennék. :D
2022. aug. 9. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!