Miért nem ismeri fel az USB csatlakozó, a rácsatlakoztatott eszközöket?
Figyelt kérdés
Kikapcsolás után kihúztam a PC-ből az összes kábelt, majd mielőtt visszakapcsoltam, ugyanúgy mindent visszadugtam.
Bekapcsoltam a gépet és nem működött a billentyűzet, az egér, a webkamera. Ezek a gép hátán lévő csatlakozóba vannak dugva. Az elülső USB csatlakozó működött, rá tettem az egeret és a windows súgó tanácsára elkezdtem egyesével letiltani, majd újra engedélyezni az USB portokat. Igen ám, de sikerült elsőre az elülső portot letiltani, így most végképp semmit nem tudok csinálni a gépen. Bekapcsolom, de csak a kezdőképernyő van, semmi USB-s hardver nem reagál. Mit lehetne tenni?
2022. júl. 6. 16:49
1/2 anonim válasza:
a windows eredeti vagy pistike edition?
2/2 A kérdező kommentje:
Ez e tekintetben nem releváns, de nem eredeti. Eddig ment rendesen. Idő közben sikerült működésre bírnom, miután bedugtam egy másik egeret. Ezután minden életre kelt. Igaz most két egér van.
2022. júl. 6. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!