Egy nem a legjobb állapotban lévő ssd okozhat akadást a játékokban akkor is,ha azok hdd-re vannak telepítve?
Ssd amin a windows van,másra nem tudok gyanakodni. Olyan játék is beakad amit kisujjból elvisz a gép. Van a Hdsentinel program,és ott azt írja az ssd-re hogy 91% kondíció és 75% teljesítmény. Aztán mostanában a gép bekapcsolása is lassabb mint eleinte
Pedig nem régi,ősszel rendeltem ezt a gépet,de valamit elb4szt4k a sata kábellel,a hdsentinel rengeteg hibát jelentett mire észrevettem,konkrétan ezt írja "A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 262190 alkalommal."
Kicseréltem a kábelt és azóta nem volt 1 ilyen hibajelentés és az állapot százalék se ment le,de már késő volt addigra.
Hát azt tudom,de azt nem jelenti,hogy akadnia is kell. Más is játszik hdd-n. Az főképp azt befolyásolja,hogy mennyi ideig tartanak a töltőképernyők nem?
A másik meg,eddig nem volt akadás sehol,pár napja kezdődött
Játék közben ha akadást érzel nyomj egy feladatkezelőt (ctrl+alt+del) és ott nézd meg látsz-e furcsát, pl. teli van a ram, vagy 100%-on pörög a winchester, stb.
De én mindenképp ssd-re telepíteném a játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!