Mi okozhatja az akadozást?
Sziasztok! Nem rég vettem új gépet de minden játékban fps droppok és durva akadozások vannak , valorantal játszottam mondjuk 20 percig és egész végig ilyen durva droppokat tapasztaltam! Közben a gépem furcsa hangokat is ad ki magából én a videókártyára gyanakszom hogy azzal van a baj mert mindent néztem már.
Nagyon idegőrlő a probléma megköszönném ha valaki segítene köszönöm!
konfig:
i3-9100f
Gigabyte H310M H alaplap
ASUS GeForce GTX 1060 6GB
Kingston 2666mhz DDR4 ram 2x8gb
Samsung 970 Evo plus SSD
Codegen 500W ATX P4 PFC 14cm
100 fok nagyon nem okés. Én 67 fokon használtam a 1060-jaimat, max terhelés alatt. Vagy nem megy a ventilátor, vagy nincs légáramlás a számítógépházadban. Ezeket kell kivizsgálnod, ez lesz a hiba.
Légáramlást tekintve: Tudnál képet készíteni a házról, vagy egy pontos háztípust megadni? És akkor látnánk a lehetőségeket.
Ami 100% javasolt emellett, hogy a tápegységet cserélned kell. Codegen tápot már nem is lehet kapni, és korábban is a rettegett VESZÉLYES tápegységmárkák közé tartozott. Potenciálisan tönkreteheti a gépet.
#2 ventilátor pörög de ennek ellenére nagyon forró
azt mondta haverom hogy ez jó táp akkor átvágott volna?
Áhá, szóval a "haverodtól" vetted a teljes gépet? Így mindent érthető. Ha tényleg így van, akkor valószínű, hogy átb@szott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!