Akadhat a játék azért, mert 3db Microst. NET Framework van a gépen? Van egy 2. 0 service pack 2,3. 0 service pack 2,3. 05 service pack 1! És így általánosságban is, milyen programok okozhatják a játékok akadozását!
Figyelt kérdés
Én pl. tegyük fel crysis-al játszok, "menne"maximális beáll. -al 25fps-sel, de nekem 11fps-sel megy, miért lehet ez? Pedig jó a vga driver-em!
Xp sp3-mam van,am azt a hibát is csinálja,hogy youtube-on nézem a videót és leáll pl.a negyedénél és tovább nemtudom nézni!Aztán rákattintok vmelyik weblapra és nemhoz ki semmit,csak ha mégegyszer elindítom!MIÉRT VANNAK EZEK A HIBÁK!Nagyon megköszönném ha valaki segítene!:)
2010. febr. 12. 12:49
1/2 anonim válasza:
Ha a konfigodat is leírnád akkor okosabbak lennénk. A sima offline játékoknak semmi köze a .Net-hez. A netes problémákat meg többféleképpen lehet orvosolni. Először is a .Net 3.5-öt szedd le. Másodszor próbálj meg ne IE-t használni hanem Firefox-ot. Azért én egy vírusírtást is beiktatnék,de sok a lehetőség próbáld amiket írtam.
2/2 A kérdező kommentje:
jojo kössz szépen!Gépem: msi n9600gt gddr3 shader 4.1 dx10 1gb memória,amd athlon 64 3200+,2gb ddr1 memória,kn8 ultra alaplap s939,320gb hdd
2010. febr. 13. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!